Cele mai frumoase idei pentru dormitor, pentru un somn odihnitor

Cele mai frumoase idei pentru dormitor, pentru un somn odihnitor

În fiecare an, indiferent de sezon, confortul în casă joacă un rol crucial. Foarte importantă este bunăstarea dar și sănătatea. Acestea depind și de calitatea somnului, de timpul de odihnă care trebuie respectat.

Pentru a te trezi în fiecare dimineață odihnit și revigorat trebuie să ai o atmosferă plăcută în dormitor. Aceasta se poate realiza prin decor, mobilier și alte elemente care pot asigura un somn liniștit pe tot parcursul anului. În aceea ce privește dormitorul, este important să alegi o lenjerie de pat de calitate pentru ca somnul să fie odihnitor. Cum preferi să fie lenjeria de pat?

Iată câteva aspecte importante, pe care este bine să le cunoști
Lenjeria de pat din bumbac 100% este probabil cea mai apreciată de oameni, fiind perfectă pentru orice anotimp. Ea este recomandată mai ales pentru persoanele care au pielea sensibilă, sau predispusă la alergii sau iritații.

Lenjeria de pat din bumbac percale este de calitate superioară. Este o țesătură din bumbac pur, care este cel mai apreciat pe piață. Din toate tipurile de țesături din bumbac, țesătura din bumbac percale este cea mai luxoasă. Are o finețe deosebită și prin modul cum este realizată (îmbinarea dintre firele verticale și firele orizontale) are și o rezistență foarte mare. Dacă dorești o lenjerie de pat dintr-o țesătură frumoasă și rezistentă, alege una ca aceasta din bumbac pur, care este respirabilă și plăcută la atingere. Lenjeria percale va fi cu siguranță lenjeria visurilor tale!

Lenjeria de pat din mătase este antialergică, plăcută la atingere și rezistentă la spălări repetate. În plus are un aspect deosebit, o strălucire fină și este un produs de lux. Dacă îți place mătasea, nu ezita să iei o astfel de lenjerie pentru că este rezistentă în ciuda suprafeței care pare catifelată, netedă și moale.

O altă lenjerie minunată este cea din bumbac egiptean. Acest material este de înaltă calitate, este realizat din fire de bumbac lungi, care sunt rezistente, au densitatea mică, sunt răsucite mai strâns. Materialul are un aspect deosebit, este moale, fin, neted, menține o temperatură confortabilă în timpul somnului. Acest material de lux este perfect și pentru persoanele care au pielea fină, care sunt predispuse la alergii. Oferă și avantajul că este rezistent la spălări frecvente și la purtare, nu se decolorează și nu se uzează în timp. În concluzie o astfel de lenjerie te ține foarte mulți ani și este la fel de frumoasă ca atunci când ai cumpărat-o.

Lenjeria de pat din microfibre este mai fină ca cea din mătase, iar în plus are și capacitatea de a absorbi mai bine umezeala sau transpirația corpului ca fibrele din bumbac. Dacă transpirația este absorbită ușor și apoi eliberată în aer, pielea corpului va fi uscată și astfel somnul va fi confortabil. O astfel de lenjerie este foarte subțire, deci lasă corpul să respire mai bine. Poate fi un produs excelent pentru vară, când temperatura este ridicată și corpul transpiră mai des. În plus o astfel de lenjerie nu trebuie călcată, pentru că nu se șifonează ușor. Poate fi spălată des, se usucă repede și este rezistentă la spălări repetate.

Lenjeria de pat din amestec de fibre, din mătase, vâscoză, bumbac și fibre poliesterice este de asemenea recomandată pentru persoanele care vor un produs neted, cu aspect de țesătură satinată. Acest tip de lenjerie de pat este foarte elegantă.

About the author

Asemanatoare

Majoritatea persoanelor prefera lenjeriile de pat din bumbac

Atunci cand vine vorba de alegerea lenjeriilor de pat majoritatea...

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
MENIU